torsdag 22 april 2010

Angelina

"Angelina Jolie är förkrossad", börjar en artikel i en skvallerblaska som ligger uppslagen på bordet hemma hos Jessica och Annie. Jag skulle inte tro att någon av dem lagt ut de 29,90 som den kostade, men man vet ju aldrig. Hur som helst, artikeln fortskrider: "Hennes högst privata och hemliga dagbok har försvunnit. Nu är hon livrädd för att de ska hamna i någon utpressares händer. Eller ännu värre - att Brad Pitt tagit dem i beslag för att få reda på sanningen!". Otroligt spännande. Sedan följer en helsida med spekulationer om vad som kunde stå i dessa försvunna, hemliga handskrivna böcker. Dessutom en punktlista med tio saker som absolut måste finnas med, och infällda bilder på kändisar som de tycker känns aktuella. Givetvis har de en expert som hela tiden fäller in sanningsenliga kommentarer. Som bildtexten till bilden på mannen i coola solbrillor: "Angelina har fortfarande mycket starka känslor för exmaken Billy Bob Thornton och har skrivit ner jämförelser mellan hur han och Brad är i sängen". Det här vet skribenten med säkerhet.

Vänder man på bladet ser man att Britney Spears är ensam. De har till och med fått ett citat från henne: "Jag är så ensam!". Det har hon förmodligen sagt till skribent Alexandra Jansdotter på Glaze. Inte! Hehe men den här artikeln börjar på samma nivå ungefär: "Britney Spears känner sig som den ensammaste kvinnan i världen. Hennes orolige far övertalade exet Jason att dejta henne igen. Han gick med på det men vill även träffa andra".

För varje ny sida är det en ny helt och hållet påhittad text om en känd Hollywoodkändis med anonyma experter som säger hur respektive kändis känner sig. Jag kan för mitt liv inte förstå hur såna här tidningar kan sälja en enda kopia, det kan ju inte finnas någon som tror på ett enda ord? Men så ser jag på framsidan att man fick ett gratis rött läppglans på köpet med tidningen. Jäklar! Vilken deal :)

Inga kommentarer: