tisdag 26 augusti 2008

Mysigt att spela kvällsmatch


"Mysigt att spela kvällsmatch", tänkte vi i förväg och såg framför oss hur vi skulle springa omkring med majestätiska kryss-skuggor från strålkastarljuset på konstgräsplanen. Ingen av oss hade tänkt på nackdelarna med kvällsmatchandet; myggen. Det var något slags rekord i myggansamling, till och med killarna i laget med värmlandsblod var chockade. På kläderna satt myggen och fixade kö-bildning för att vara maximalt effektiva. Det ryktades att myggen var uppdelade i två lag, vardera lag hade en hink borta vid omklädningsrummen, och det lag som fått ihop mest människoblod när kvällen var slut skulle vinna en resa till Transylvanien

Jag fick nog 20 myggbett. Komiskt, faktiskt, eftersom jag inte fått ett enda myggbett på hela sommaren. Och så nu, när sommaren är slut, så dundrar ketchupeffekten fram som en ångvält styrd av en blogsugare med snabel. Det är ju typiskt!

Matchen slutade inte så roligt heller förresten, 2-2, efter att vi lett hela matchen med 2-0. Själv var jag nöjd när jag "klackade" in vårt första mål upp i krysset efter en klockren hörna från Kocken via en misstänkt guds-hand-touch från Tobbe. 

Inga kommentarer: