onsdag 6 juli 2011

Flest telefonnummer när han dör vinner

Jag sökte på mig själv på www.hitta.se och förvånades en smula över att jag står listad på fem telefonnummer. Och på www.eniro.se hade jag också fem nummer - dock inte samma fem nummer. Totalt sex olika telefonnummer har jag alltså, men det stämmer inte riktigt. Där finns mycket riktigt (1) mitt mobilnummer och (2) mitt hemtelefonnummer. Även (3) mitt IP-telefonnummer som jag inte fått att fungera och (4) ett mobiltelefonnummer som också är kopplat till min hemtelefon samt (5 & 6) två inte längre aktuella mobiltelefonnummer varav ett jag inte tror att jag någonsin haft, ens. Flest listade telefonnummer när han dör vinner :)

4 kommentarer:

IzZzY sa...

Hahaha, ja, själv har jag haft stora bekymmer med att veta vilket av dina nummer man ska skriva till, då jag har ett hel drös mobilnummer till dig i min telefonbok. Det knepiga är att det enda numret jag inte hade inlagt är det som du använder nu! D'oh!

Crille sa...

Haha, din stackars krake! :) 0768774276! :) Antar att det är nästan gratis att ringa från en asiatisk telefon till en svensk mobiltelefon, hehe... not!

Dick sa...

Jag förlorar, jag är inte listad någonstans.

Crille sa...

Stackars Dick :S :)