tisdag 16 augusti 2011

Flugan Hugo

Vi hade en liten besökare i sovrummet ikväll vid läggdags, det var flugan Hugo! Tumultet uppstod här för tio minuter sedan när Jessica skulle peka på flugan för att visa mig vart den var, men ögonmåttade fel och råkade vidröra den. Det tyckte hon var oerhört äckligt, hon hoppade upp i sängen och tjöt!

Nu blev det bli fullt krig på riktigt! Medan Jessica, beväpnad med en hårt ihoprullad HM-katalog, slog opreciserat och vilt omkring sig i rummet försökte jag locka ut den i hallen genom att tända lamporna i de andra rummen. Nalle var minst lika ivrig som Jessica, han hoppade runt som besatt och högg med tänderna i luften medan han följde flugan med blicken och morrade.

Till slut gav vi upp och släckte lamporna... Vi tyckte det var pest att den här lille skitflugan skulle få vinna... Men så hörde vi Nalle ligga och glaffsa på nåt! Vi tände nattduksbordslampan för att se om han hittat nån gammal strumpa eller något, det tillhör vanligheterna, nämligen. Men nej - den sluge lille hunden hade i mörkret lyckats dräpa Hugo och låg nu och smakade på segerns sötma. Sjukt nöjd :)

Inga kommentarer: